Zeekdieker+Roseanna+Red+van+Wijnker+wint+bij+roodbont+oud
Nieuws
© Pieter Stokkermans

Zeekdieker Roseanna Red van Wijnker wint bij roodbont oud

Zeedieker Roseanna Red (V. Advent) van Jacob Wijnker uit Avenhorn wint vandaag tijdens de HHH-show in Zwolle het kampioenschap bij de oudere koeien roondbont.


De over zeer goede benen gaande koe verwees de van een goed frame en krachtige bovenbouw voorziene Bons-Holsteins Aaltje 94 (V. Talent) van Bons Holsteins naar de tweede plaats. Deze plaatsen hadden zo ook in hun rubriek. Hier werd Els 286 (V. Peeldijker Burnstyn) van Hendrik-Jan Arendsen Raedt uit Barchem derde.

Bij het kampioenschap was er een eervolle vermelding voor Ju Lonia 167 (V.Destry) Johan Uenk Nijbroek. Zij won de andere rubriek. Hier werd Hiltje 388 (Plattery Talent Leonard) maatschap Reitsma-Kloosterman uit Broeksterwoude tweede, voor Heerenbrink Allmacht 45 (V. Jotan Red) van maatschap Steegink-Van den Berg uit Okkenbroek.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  20° / 15°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
 • Zondag
  20° / 14°
  50 %
Meer weer