HHH: Reijlink-Boomkamp wint ook bij roodbont midden

Na de winst bij de vaarzen, wint Jannie Reijlink-Boomkamp uit Markelo vanmiddag tijdens de HHH-show ook in de middenklasse. Hiervoor bracht het bedrijf de 'apart' goed geuierde en van een fraaie rib voorziene Oda 182 (V. Famous) in de ring.

HHH%3A+Reijlink%2DBoomkamp+wint+ook+bij+roodbont+midden
© Pieter Stokkermans

Hier was de reservetitel voor de van een eveneens goed uier voorziene Future Dream H Rosie (V. Jotan Red) van Jacob Wijnker uit Avenhorn, terwijl de melktypische Mina 210 (V. Jotan Red) van de Familie Van Mil uit Ledeacker in deze klasse derde op tal werd.

Oda 182 (V. Famous) won in haar rubriek van Heerenbrink Jenny 210 (V. Malando) van maatschap Steegink-Van den Berg uit Okkenbroek, die de 1B-plek opeiste. Ze bleef daarbij Mina 253 (V. Konig's Talent Bental) van maatschap Hutten-Van den Berg uit Hoogenweg net voor.

Rosie en Mina 210 streden in de rubriek met oudste dieren in deze klasse. De 1C was hier voor de krachtige Huntje Holstein Carolien 127 (V. Secure Red) van maatschap Oudenampsen-Ruiterkamp uit het Gelderse Laren.

De goed geuierde Bossink Jacoba 10 (V. Pleasure) van Van der Kolk Melkvee in Wierden won de eerste rubriek in deze middenklasse. De 1B was hier voor de gerekte Coudumer Hinke 244 (V. Applejax) van maatschap Haytema De Groot uit Koudum., terwijl de stijlvolle en melktypischeTolicieuse 15 (V. Jotan Red) van VOF Schrijver uit Terwolde hier op 1C terecht kwam.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
 • Donderdag
  18° / 12°
  10 %
Meer weer