Ruud Knorr vertrekt bij Veiling Rhein-Maas

Ruud Knorr, directeur van Veiling Rhein-Maas in Duitsland, verlaat het bedrijf per 1 januari 2017. Hij stapt over naar de Dutch Flower Group, waar hij op 1 februari 2017 begint als divisiedirecteur planten.

Ruud+Knorr+vertrekt+bij+Veiling+Rhein%2DMaas
© Lé Giesen

Ruud Knorr is sinds 1 januari 2011 directeur van Veiling Rhein-Maas en na zes jaar is hij toe aan een volgende stap in zijn loopbaan. Veiling Rhein-Maas is ontstaan door een joint venture tussen Royal FloraHolland Venlo, Landgard Herongen en Lüllingen. 'Knorr heeft gedurende zijn functie als directeur leiding gegeven aan de samenvoeging van de verschillende organisaties en Veiling Rhein-Maas uitgebouwd tot een internationale sierteeltmarktplaats', stelt FloraHolland.

Knorr heeft onder meer een traject afgerond waarbij drie ondernemingsculturen en twee nationaliteiten zijn samengebracht. 'Knorr heeft gezorgd voor een stevige verbinding tussen collega's, aanvoerders en klanten', aldus een woordvoerder van FloraHolland.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  14° / 7°
  70 %
 • Maandag
  15° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 6°
  40 %
Meer weer