LTO+Littenseradiel+wil+overleg+landbouwverkeer
Nieuws
© Geert Job Sevink

LTO Littenseradiel wil overleg landbouwverkeer

LTO Noord Littenseradiel gaat mogelijkheden onderzoeken om de overlast van landbouwverkeer in de gemeente te beperken. Binnenkort gaat de afdeling hierover overleggen.

‘Het is een issue dat speelt in de gemeente, zeker bij politieke partijen’, laat voorzitter Gabe Schaaf uit Baard weten. ‘Uit een onderzoek van een student van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden blijkt dat de overlast meevalt.

Maar er mag meer respect zijn voor elkaar op de weg. Vooral smalle weggetjes met geparkeerde auto’s zijn lastige punten voor landbouwwerktuigen. Dat ziet de politiek in de gemeente ook in’, stelt Schaaf.

Weer

 • Donderdag
  8° / 4°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 8°
  50 %
 • Zaterdag
  11° / 10°
  70 %
Meer weer