Stichtse Rijnlanden pakt dijk Kockengen aan

De oostelijke kade langs de Bijleveld in Kockengen voldoet niet aan de veiligheidsnormen. Het gaat om het deel vanaf de Wagendijk, langs de Schutterskade naar de hoogwaterstuw direct ten noorden van de provinciale weg N458.

Het waterschap wil de kade graag verhogen. Welke maatregelen precies nodig zijn, de manier waarop ze worden uitgevoerd en de planning van de werkzaamheden, staan in een plan: het ontwerp-projectplan 'Bijleveldkade-Oost'.

Het ontwerp-projectplan en de bijlagen liggen vanaf donderdag 7 april tot en met donderdag 19 mei 2016 ter inzage op het kantoor van het waterschap in Houten (Poldermolen 2) en op het projectbureau Kockengen Waterproof aan de Waterlelie 31 in Kockengen.

Zienswijze

Tot en met 19 mei kunnnen belanghebbenden schriftelijk een zienswijze indienen op het ontwerp-projectplan. Een mondelinge zienswijze kan bij Steven van Twist, tel. (030) 634 5700.

Vanaf donderdag 7 april zijn het plan en de bijlagen ook in te zien via de rubriek Bekendmakingen op de website van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    50 %
Meer weer