Kringloopwijzer+gekoppeld+aan+Uniform%2DAgri
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Kringloopwijzer gekoppeld aan Uniform-Agri

Melkveehouders, die klant zijn bij Uniform-Agri, krijgen kosteloos een koppeling met de Kringloopwijzer, meldt het bedrijf.

Ondernemers kunnen met de koppeling gegevens in laten lopen in de Kringloopwijzer uit het Uniform-programma. Ook externe informatie is eventueel in te lezen. Vervolgens gaan de totale gegevens naar de centrale database van ZuivelNL.

Gebruikersbijeenkomsten

Vorige maand zijn er voor de melkveehouders gebruikersbijeenkomsten van Uniform-Agri geweest. Hieraan namen in totaal vierhonderd ondernemers deel. Zij kunnen nu zelf hun bemestingsplan en Kringloopwijzer eenvoudig opstellen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  19° / 8°
  20 %
 • Zondag
  20° / 10°
  40 %
 • Maandag
  17° / 12°
  70 %
Meer weer