Schade aan of met een trekker

Bij LTO Noord Verzekeringen komen dagelijks tientallen schades binnen veroorzaakt door of aan een trekker. Welke type schades ontstaan er en hoe zijn die het beste te verzekeren?

Benjamin OverkleeftLTO Noord Verzekeringen heeft een eigen product dat deze vervelende eigenschappen niet heeft. Slechts bij aanrijding eigen gebouwen geldt een eigen risico van 225 euro. Dit product, bedoeld voor de achterban van LTO Noord, kent een uitstekende dekking tegen een lage premie. Ook vaak vergeten zaken, zoals voorladers, maaiers en schudders kunnen tegen een minimale premie worden verzekerd.
Een praktijkvoorbeeld. Een klant rijdt met zijn trekker en raakt met de voorlader het betonnen frame van de mestscheider. Hierbij raakt de stal optisch beschadigd. De schade aan zijn stal bedraagt 800 euro en de schade aan de voorlader 1.300 euro. In totaal dus 2.100 euro. LTO Noord Verzekeringen heeft deze schade afgehandeld door 1.875 euro te vergoeden, namelijk de volledige schade aan de voorlader en de schade aan de stal, onder aftrek van het eigen risico van 225 euro.
Elders was de schade aan de stal afgewezen en werd de schade aan de voorlader na inhouding van een eigen risico vergoed met een betaling van 1.050 euro.
Kortom, een verschil van 825 euro ofwel een 40 procent hogere uitkering bij een toch al lagere premie bij LTO Noord Verzekeringen.
Nodig de medewerkers van LTO Noord Verzekeringen vrijblijvend uit en kijk wat u aan uw verzekeringspakket kunt besparen en verbeteren.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer