Voordelig koffieaanbod voor LTO-leden

Het leven op een agrarisch bedrijf is mooi, maar ook hard werken. Daar hoort een welverdiend kopje verse koffie bij. LTO Ledenvoordeel heeft via koffieleverancier Pelican Rouge een vers, scherp aanbod voor koffie en koffieautomaten.

Ilona van HarsselaarKoffie is een moeilijk product om te vergelijken in een aanbesteding. Het gaat behalve om een goede prijs toch om zaken als smaak en beleving. Het vergelijken van leveranciers doet LTO Ledenvoordeel op basis van prijs, afspraken over levering en onderhoudscontracten.
Daarnaast is er specifiek naar de verhouding tussen kosten voor de machine en kosten voor de ingrediënten gekeken. De machine moet goed geprijsd zijn, maar nog belangrijker is een scherpe prijs voor de ingrediënten omdat deze kosten maandelijks terugkomen. Uiteindelijk blijven er een paar partijen over die serieuze kandidaten zijn.
Tot slot onderhandelt LTO Ledenvoordeel de laatste punten uit om tot een definitieve keuze te komen. Het aanbod waarmee de aanbesteding door Pelican Rouge werd gewonnen omvat een totaalconcept van koffielevering op het agrarisch bedrijf.

Grote en kleine koffiegebruiker

Omdat er enorm veel variatie is in bedrijfsomvang bij agrarische ondernemers, is aan de grote en de kleine koffiegebruikers gedacht. Voor zowel grote tuinbouwbedrijven met tientallen medewerkers als voor de melkveehouder die koffie drinkt aan de keukentafel levert Pelican Rouge, met ledenvoordeel, koffie voor een scherpe prijs.
Het nieuwe koffieaanbod omvat een brede dienstverlening op het gebied van koffie. Van de levering, installatie en onderhoud van een automaat tot het bezorgen en versturen van de ingrediënten zoals koffie, thee en cacao. Ook is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Dit is bij voldoende afname zelfs volledig gratis. Dit alles voor een meer dan marktconforme prijs waarbij service, persoonlijk contact en ontzorging bovenaan staan.
Meer dan vijftig jaar is Pelican Rouge met een eigen branderij in Dordrecht bekend in de zakelijke koffiemarkt. Deze koffieleverancier, ook bekend van de vroegere naam Roode Pelikaan, telt ruim zeshonderd medewerkers en heeft vestigingen in twaalf landen. Het merk stamt al uit 1863, toen het werd opgericht in Antwerpen.
De kortingspercentages variëren van 44 tot 65 procent op instantkoffie, 32 tot 49 procent op freshbrew, bonen en cups en 34 tot 43 procent korting op automaten. Met het ledenvoordeel is er altijd koffie die bij de agrarische ondernemer past. Of het bedrijf nou gasten ontvangt, vergaderingen verzorgt of koffie schenkt aan medewerkers.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer