Met trein naar Agritechnica

‘s Werelds grootste vakbeurs voor landbouwmachines Agritechnica vindt in november plaats in Hannover. Veel Nederlandse agrariërs reizen naar Duitsland af om deze beurs te bezoeken.

In samenwerking met Railpromo verzorgt LTO op 10 november een treinreis naar deze vakbeurs. Dit is een unieke treinreis want deze Agritechnica-beurstrein rijdt voor de eerste keer. Boeren en tuinders en andere geïnteresseerden kunnen op elf verschillende stations in Nederland opstappen. Diezelfde avond gaat de trein weer huiswaarts. Voor leden van LTO geldt een gereduceerd tarief.
Er zijn 300 tickets beschikbaar voor deze speciale beurstrein. De trein beschikt over comfortabele stoelen en er is tevens een gezellige bar en cateringservice aanwezig.
Een ticket inclusief toegang (ter waarde van 24 euro) tot de beurs kost 119 euro. Voor LTO-leden geldt het gereduceerde tarief van 99 euro. Groepen vanaf tien personen kunnen zich melden voor een aanbod op maat. Er zijn slechts 300 tickets beschikbaar, op=op.

De route

De stations waar u op kunt stappen, zijn: Roosendaal, Breda, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Geldermalsen, Utrecht Centraal, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. De trein rijdt vervolgens door naar de beurs Agritechnica. Deze stopt vlak voor de Messe in Hannover.
Meer informatie over bijvoorbeeld vertrektijden en online tickets bestellen, via de website van LTO Ledenvoordeel.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer