Greenery+experimenteert+met+bezorgdienst
Nieuws
© The Greenery

Greenery experimenteert met bezorgdienst

Nederland lijkt in de ban van de maaltijdbox. Na het snelgroeiende Hellofresh stappen ook Albert Heijn en mogelijk Jumbo in de bezorgmarkt van maaltijdboxen. The Greenery wil de boot niet missen en experimenteert met directe levering aan eindklanten.

The Greenery is blij met de trend vanwege de focus op vers, gezonde voeding en variatie in de keuken. 'We zien kennis over eten en het smaakpalet van de consument groter worden door deze trend', zegt een Greenery-woordvoerder.

Daarnaast ziet het afzetbedrijf mogelijk een rol voor zichzelf weggelegd bij de samenstelling van boxen die retailers aan hun klanten versturen. Daarom doet The Greenery momenteel een kleine proef met het bezorgen aan eindklanten.

Fijnmazig

'We zijn niet van plan om zelf een rechtstreeks verkoopkanaal op te zetten. We willen vooral kennis over fijnmazige distributie opdoen, die we als service kunnen inzetten naar onze retailpartners', aldus de woordvoerder.

Lees meer hierover deze zaterdag in Nieuwe Oogst.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 4°
  60 %
 • Vrijdag
  6° / 3°
  70 %
 • Zaterdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer