Vers & Fijn bezorgt Beebox landelijk

Vers & Fijn gaat de biologische Beebox-maaltijdboxen landelijk distribueren. Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige en geconditioneerde distributie en logistiek van voedsel.

Vers+%26amp%3B+Fijn+bezorgt+Beebox+landelijk
©

Beebox bezorgt sinds 2012 biologische maaltijden aan huis met puur Hollandse producten. De afgelopen jaren is die markt van biologische producten enorm gegroeid.

Dat betekent dat consumenten niet meer genoegen nemen met enkele biologische producten in de maaltijd. Ze willen steeds meer een volledig biologisch eetpatroon, met zoveel mogelijk Nederlandse producten.

Maaltijdboxen

Walter Halberstadt, directeur van Beebox: 'We merken dat er in Nederland veel vraag is naar onze biologische maaltijdboxen. De landelijke bezorging komt voor Beebox op een mooi natuurlijk moment en zal onze franchiseformule verder versterken.'

De samenwerking met Vers & Fijn, met haar landelijke distributienetwerk, maakt dit nu mogelijk. 'Op een wijze die het beste bij ons past.'

Groei

De foodmarkt is enorm in ontwikkeling en zeker de E-commerce food zal de komende jaren een fikse groei realiseren, geeft directeur Leo Nolen van Vers & Fijn aan.

'De consument stelt steeds hogere eisen aan hun voedsel, van transparantie in de keten tot een beter ambachtelijk en biologisch gezond product, dichtbij geproduceerd. Vers & Fijn biedt de logistieke fijnmazige koelversoplossingen voor de toekomst.'

Distributienetwerk

'Een efficiënt distributienetwerk met een goed IT-platform is bepalend om uiteindelijk de consument optimaal en klantgericht te leveren', vult compagnon-directeur Muhanad Alsalhi aan.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer