Oogstdankvieringen komen er aan

Ook dit jaar is in alle drie de regio’s van de LLTB een oogstdankviering.

In de regio Zuid staat het thema ‘Groeikracht in ons’ centraal. Alles heeft zijn tijd. Niets gebeurt zo maar. Als mens leef je, groei je en ben je steeds ‘aan het worden’. Die groeikracht in ons is te vergelijken met het kleine mosterdzaadje. Je weet niet hoe en wanneer, maar zaad wil groeien. In dat kleine zit het hele leven verborgen.
De oogstdankviering vindt plaats op zondag 6 september om 11.30 uur. Locatie: Akkerbouwbedrijf Norbert Geron, Pastoor Ruttenstraat 2 in Mechelen.
Regio Midden sluit aan bij de jaarlijkse Landdag in Altweerterheide. Op de cultuurhistorische Landdag herleven de oude tijden en kun je genieten van oude landbouwmachines en oude tractoren. Er is gekozen voor een eigentijdse viering van woord, gebed en zang rond het thema ‘Met hart en ziel’. In een dialooggesprek vertellen enkele mensen over hun passie om boer te zijn in deze tijd. De oogstdankviering is op zaterdag 5 september om 15 uur. Locatie Midden: Landdag Camping De Deyel, Heltenbosdijk 10, Altweerterheide.
De oogstdankviering voor Noord-Limburg staat gepland op 30 augustus. De viering wordt gehouden bij Loonbedrijf Maas in Kessel. Meer informatie over de viering wordt binnenkort bekend.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer