Nieuw managementteam Arvalis

John Caubergh, Iwan Gijsbers en Klaas van Mierlo vormen het nieuwe managementteam van Arvalis.

Het nieuwe strategische plan van Arvalis en de structuurwijzigingen bij de LLTB vormen de basis van de wijziging in het managementteam van Arvalis.
‘In de nieuwe plannen gaat Arvalis nog dichter op de klant werken. Dichterbij met zelfsturende teams in de regio’, vertelt Van Mierlo. ‘We zijn een topbedrijf met een unieke samenstelling aan diensten en topprofessionals. Dat betekent dat we continu willen verbeteren en nieuwe wegen willen inslaan. Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe managementteam daar succesvol in is.’
Rutger Lommerse treedt met ingang van 15 juli uit dienst bij Arvalis. Hij gaat aan de slag als manager Omgeving & Samenleving bij de ZLTO. Lommerse was de afgelopen vijf jaar directeur bij Arvalis.
Van Mierlo: ‘Ik wil Rutger bedanken voor zijn werkzaamheden bij Arvalis en de LLTB-groep als geheel. Hij heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een stuwende kracht voor de Limburgse agrarische sector. Niet alleen vanuit Arvalis, maar ook vanuit FloraHolland, Ondernemersinitiatief Greenport Venlo, Boomkwekerij Support Venlo en vele andere initiatieven.’

Topspeler op agrarisch gebied

Arvalis is een agrarisch adviesbedrijf, dat in 2006 is opgericht vanuit de LLTB. Arvalis is een 100 procent dochterbedrijf van de LLTB. Sinds de oprichting heeft het adviesbedrijf zich ontwikkeld als marktleider en topspeler op het gebied van agrarisch advies in Zuidoost-Nederland en gedeeltes van België en Duitsland. Inmiddels is Arvalis werkzaam vanuit vijf vestigingen in Roermond, Oirlo, Nederweert, Gulpen en Deurne.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer