Multi Tool Trac blikvanger Bio-beurs

De elektrische trekker en werktuigdrager Multi Tool Trac trekt op de eerste dag van de Bio-beurs in Zwolle veel belangstelling.

Multi+Tool+Trac+blikvanger+Bio%2Dbeurs
© Nieuwe Oogst

Het grote geelgroene voertuig is nauwelijks te missen op de Bio-beurs. De ontwikkelaars machinefabriek Boessenkool, Wissels Techniek en Van Ham Organisatie & Techniek presenteren in IJsselhallen het eerste prototype dat nagenoeg praktijkrijp is.

De elektrische trekker is met input van zeven biologische ondernemers ontwikkeld. Belangrijkste kenmerken zijn de hybride-aandrijving, de traploos verstelbare spoorbreedte en voertuiglengte, de verplaatsbare cabine en de drie posities voor de hefinrichting.

Veel belangstelling

Ontwikkelaar Paul van Ham vertelt dat naast het prototype op de beurs ook een tweede Multi Tool Trac bijna klaar is. 'Er is behoorlijk veel belangstelling', zegt hij. 'Na deze eerste twee trekkers gaan we vermoedelijk een serie van vijf tot tien voertuigen bouwen.'

Ook gangbare akkerbouwers tonen volgens Van Ham interesse in de Multi Tool Trac. 'We kunnen de trekkers in principe modulair in elkaar zetten, dus voor iedereen op maat.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer