BioVak-organisator Icem failliet

De rechtbank in Den Haag heeft vorige week organisatiebureau Icem failliet verklaard.

BioVak%2Dorganisator+Icem+failliet
© Nieuwe Oogst

Bureau International Company Expo Management (ICEM) in Nieuwerkerk aan de IJssel was jarenlang de organisatie van BioVak, de grootste Nederlandse biologische vakbeurs die vanaf 2008 werd gehouden in Zwolle.

Directielid Mike de Looze van Icem wijt de faillissementsaanvraag aan slechte financiële prestaties van het organisatiebureau in het verleden en de daarmee gepaard gaande betalingsproblemen.

Doorstart

Overigens benadrukt De Looze dat het faillissement nog niet het definitieve einde betekent van Icem en ook niet van BioVak. 'De kans op een doorstart achten wij reëel. De uiteindelijk beslissing daarover is aan de curator.'

De komende BioVak staat gepland voor 21 en 22 januari 2015 in de jaarbeurshallen in Utrecht. Vooralsnog is dat evenement nog niet afgeblazen, meldt De Looze strijdvaardig.

Nieuwe Bio-beurs

Op diezelfde data als BioVak organiseert biologische belangenorganisatie Bionext samen met evenementenbureau Libema in 2015 de nieuwe Bio-beurs in de IJsselhallen in Zwolle.

Het bericht dat Icem standhouders voor BioVak alvast doorverwijst naar de nieuwe vakbeurs is volgens De Looze niet juist.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  23° / 8°
  0 %
 • Zondag
  22° / 9°
  0 %
 • Maandag
  22° / 8°
  0 %
Meer weer