Updates+aan+Agrifac+getrokken+spuit+Milan
Nieuws
© eigen foto Agrifac

Updates aan Agrifac getrokken spuit Milan

Bij Agrifac is de tijd rijp om de innovaties van de Condor zelfrijdende veldspuit toe te passen op de Milan getrokken spuit. Het gaat om GreenFlowPlus en EcoTronicPlus.

Het EcoTronicPlus systeem geeft de gebruiker alle benodigde informatie tijdens het spuiten en zorgt er voor dat de meeste functies automatisch worden uitgevoerd.

Het systeem heeft een overzichtelijke kleurenterminal waarop in één oogopslag te zien is wat er in de machine gebeurt.

Compacte pompenset

GreenFlowPlus is een slim ontworpen spuitsysteem. Een compact gebouwde pompenset met een zo kort mogelijk circuit waardoor er middel bespaard kan worden, er minimale restvloeistof aanwezig is en het systeem eenvoudig en snel is te reinigen.

Bovendien wordt er gebruikt gemaakt van een rondpompsysteem waarbij de spuitvloeistof continue op hoge druk circuleert door de lucht afsluitbare quadrajet doppen. In combinatie met de snelle en nauwkeurige drukregelaar levert dit een optimaal spuitresultaat.

Platform

Mede door de compacte bouw van de GreenFlowPlusnis het mogelijk de Milan uit te rusten met een platform op werkhoogte. Op dit platform zijn middelen veilig mee te nemen. Het vullen van de spuit gaat altijd via de standaard vulspoelbak.

Bekijk meer over: