Leer van collega’s tijdens MFL-dag

Grijp uw kans en leer van collega’s op het symposium voor ondernemers in de multifunctionele landbouw op donderdag 6 november. Tijdens het symposium gaan deelnemers op zoek naar de kansen die er liggen voor de verschillende sectoren.
Drie LLTB-leden met multifunctionele landbouw vertellen hun verhaal over de kansen die ze gepakt hebben. Bijvoorbeeld Marieke Claessens van zorgboerderij Wienes die met haar ‘zorgei’ in de schappen van de Jumbo-supermarkten ligt. Hoe heeft ze dit voor elkaar gekregen?
Een ander mooi voorbeeld van kansen zien en pakken is melkveehouder Ger Roersch. Hij beheert sinds jaren met zijn Schotse Hooglanders en Brandrode Runderen natuurgrond van Staatsbosbeheer. Daarnaast heeft hij zelf natuur gerealiseerd op gronden aangrenzend aan natuurgrond van Staatsbosbeheer. Hoe is die samenwerking tot stand gekomen?
En tot slot Toos Brands. Op een boerderij is altijd veel te beleven volgens Toos. Daar wil ze zoveel mogelijk kinderen kennis mee laten maken. Hoe komt het nou dat zij al zoveel kinderen op bezoek heeft gehad? Hoe zorgt ze ervoor dat de kinderen luisteren naar haar verhaal?
Het MFL-symposium wordt gehouden bij de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Aanmelden kan via de website van de LLTB.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer