Agrarisch specialist verzekeringen

Het aantal verzekeraars blijft gelijk, maar het aantal verzekeraars en tussenpersonen met agrarische kennis daalt zienderogen. LTO Noord Verzekeringen is en blijft een agrarische verzekeringsspecialist.

Benjamin OverkleeftLTO Noord Verzekeringen is aanspreekpunt en bemiddelaar voor u als agrarische ondernemer. De organisatie is een tussenpersoon met ook volmachten van diverse agrarische verzekeraars. Mede door de volmachten is ze in staat om adequate dekkingen te ontwikkelen op het moment dat de markt erom vraagt.
Voorbeelden van recente productintroducties zijn de rechtsbijstandverzekering, wkk-machinebreuk, de melkdekking, het eigen label voor glastuinbouwverzekering en de zonnepanelenverzekering.
Naast deze schadeverzekeringen sluiten de in eigen beheer ontwikkelde inkomens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan op de risico’s van de ondernemer en de individuele medewerker.

Tussenpersoon

Wordt u op korte termijn geconfronteerd door uw tussenpersoon met de mededeling dat zij de bemiddeling voor uw verzekeringen staakt? Of is de keuze voor u gemaakt om voortaan naar een andere verzekeraar te gaan? Kies dan een tussenpersoon die thuis is in de agrarische sector en die uw belangen bij uw bestaande verzekeraar kan behartigen en zelfs kan verbeteren. Zo houdt u de samenwerking met de verzekeraar intact en wordt u kundig bijgestaan.
De adviseurs van LTO Noord Verzekeringen kunnen u behulpzaam zijn. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Wellicht kunt u uw verzekeringen voortzetten tegen een betere dekking en een lagere premie.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer