Jan Huitema: Plantum imponeert

De innovatieve kracht van de sector plantaardig uitgangsmateriaal Plantum moet behouden blijven. Daarvoor is het van belang om een open economie te behouden en de regeldruk vanuit Europa tot een minimum te beperken.

Jan+Huitema%3A+Plantum+imponeert
© Rijk Zwaan

Dat maakte Europarlementariër Jan Huitema duidelijk tijdens zijn bezoek aan Rijk Zwaan in het Brabantse Fijnaart. Hij was daar om kennis te maken met de sector. Huitema maakte duidelijk dat hij zich wil inzetten voor de sector.

Toekomstbelofte

Huitema sprak zijn bewondering uit over de innovatieve ontwikkelingen die de sector maakt en de toekomstbelofte die deze ontwikkelingen in zich hebben. De kennis en kunde die de sector plantaardig uitgangsmateriaal heeft is er zeker één om te koesteren, aldus Huitema.

Hij is van mening dat Plantum een grote rol speelt in het beantwoorden van verschillende maatschappelijke vraagstukken zoals voedselzekerheid en duurzaamheid.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  25° / 14°
  20 %
 • Vrijdag
  26° / 14°
  5 %
Meer weer