Kees+Gorter+afgetreden+als+voorzitter+CRV
Nieuws
© CRV

Kees Gorter afgetreden als voorzitter CRV

Kees Gorter is afgetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen van CRV. De voorzitterstaken worden voorlopig waargenomen door vicevoorzitter Noël Van Leeuwe.

Gorter besloot om af te treden nadat de overige commissarissen een structureel verschil van inzicht met hem bleken te hebben over de wijze waarop de besluitvorming en controlerende taken moeten plaatsvinden.

De Raad van Commissarissen heeft inmiddels de procedure voor opvolging van Gorter opgestart. Het streven is voor 1 januari 2015, doch uiterlijk tijdens de algemene ledenvergadering in maart 2015 een opvolger voor te dragen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  18° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  15° / 10°
  70 %
 • Woensdag
  16° / 6°
  20 %
Meer weer