Nieuwe+Oogst+zoekt+online+media+manager
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Nieuwe Oogst zoekt online media manager

Voor het verstevigen en uitbouwen van de marktpositie van Nieuwe Oogst zoeken wij een moderne en ambitieuze online media manager (fulltime). Standplaats Zwolle. Je uitdaging: Nieuwe Oogst multimediaal verder uitbouwen.

Nieuwe Oogst is al vele jaren een toonaangevende titel in de land- en tuinbouw met een oplage boven de 40.000. Agrarische ondernemers, adviseurs, landelijke en lokale bestuurders, maar ook de agribusiness en de overheden lezen Nieuwe Oogst en NieuweOogst.nu om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de land- en tuinbouw en de actieve rol daarin van de land- en tuinbouworganisaties LTO Noord, ZLTO, LLTB en LTO Nederland.

Genoemde organisaties hebben de uitgeefactiviteiten van Nieuwe Oogst ondergebracht bij Agripers, dochteronderneming van LTO Bedrijven. Met een frisse blik en met nieuw elan wordt inhoud gegeven aan de multimediale kansen van Nieuwe Oogst om daarmee de leden te binden en te boeien.

Vaardigheden

· Je draagt bij aan het ontwikkelen en uitvoeren van de contentstrategie van de digitale activiteiten, zoals de website, nieuwsbrieven en sociale media
· Je signaleert informatiebehoeften van de lezers en trends in de markt en levert input aan de collega’s
· Je bent als schrijvend redacteur volwaardig onderdeel van de redactie en hebt een actieve journalistieke inbreng
· Je onderhoudt contacten met aanbieders en relaties op het gebied van informatie- en communicatietechnologie

Je rapporteert in deze functie aan de hoofdredacteur van Nieuwe Oogst en je werkt intensief samen met de (web)redacteuren. Verder onderhoud je contacten met de communicatie-afdelingen binnen de land- en tuinbouworganisaties.

Profiel

Je profiel: een moderne, inspirerende en innovatieve online media manager

· Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding afgerond
· Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als community/content manager, inclusief kennis van moderne journalistieke technieken en online processen
· Je hebt ruime digitale kennis en ervaring met multimediaal uitbouwen van mediamerken
· Je bent ondernemend, initiatiefrijk en een teamspeler
· Je beschikt aantoonbaar over affiniteit met en kennis van de land- en tuinbouwsector
· Organisatiesensitiviteit, omgevingsbewustzijn, samenwerken en resultaatgerichtheid zijn competenties die eveneens cruciaal zijn voor het slagen in deze functie

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende functie, waarbij je mede inhoud geeft aan de digitale ontwikkeling van Nieuwe Oogst. Een open en collegiale werksfeer vormen de basis om met plezier je werk te doen. Wij bieden een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patrick Bramer, hoofdredacteur Nieuwe Oogst, tel. 06-51261769. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je schriftelijke motivatie en CV voor 8 september 2014 naar patrick.bramer@nieuweoogst.nl.

Weer

 • Zondag
  25° / 12°
  20 %
 • Maandag
  19° / 14°
  70 %
 • Dinsdag
  19° / 12°
  70 %
Meer weer