Bramer+hoofdredacteur+Nieuwe+Oogst
© Nieuwe Oogst

Bramer hoofdredacteur Nieuwe Oogst

Patrick Bramer is aangesteld als de nieuwe hoofdredacteur van Nieuwe Oogst. Hij geeft per 1 januari 2014 leiding aan de nieuwe redactie van het verenigingsblad en Nieuweoogst.nu.

Nieuwe Oogst maakt een nieuwe start vanaf januari. De titel bestaat sinds 2005 in zijn huidige vorm en wordt uitgegeven door LTO Noord en ZLTO.

Om de waarde voor de leden te vergroten en als LTO-organisaties een heldere lijn in de externe communicatie te realiseren, hebben LTO Noord, ZLTO en LLTB besloten om Nieuwe Oogst door één uitgever te laten uitgeven. Dat gebeurt in drie regionale edities: Noord, Midden en Zuid.

Agri

De nieuwe uitgever is AgriPers, een dochteronderneming van LTO Bedrijven. Bramer geeft per 1 januari leiding aan de nieuwe redactie en volgt Berend Santema (LTO Noord) en Douwe Korting (ZLTO/LLTB) op als hoofdredacteur.

Bramer (30) is afkomstig van Reed Business Media, de uitgever van onder meer Elsevier en Boerderij. Hij gaf de afgelopen jaren leiding aan BouwMachines en Foodmagazine en werkte tevens voor Distrifood, Elsevier Retail en Out-of-Home.

Vernieuwing

Bramer kijkt er naar uit om vanaf 1 januari een bijdrage te leveren aan de vernieuwing bij Nieuwe Oogst.

'In de afgelopen periode heb ik kennisgemaakt met de diverse geledingen binnen de LTO-organisatie. Ik heb er op basis daarvan alle vertrouwen in dat we vanuit het politieke belangenveld de titel Nieuwe Oogst nog beter op de kaart gaan zetten.’

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  18° / 10°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  30 %
Meer weer