E%C3%A9n+Nieuwe+Oogst
© Nieuwe Oogst

Eén Nieuwe Oogst

LTO Noord, ZLTO en LLTB geven vanaf 1 januari 2014 samen het ledenblad Nieuwe Oogst uit in een nieuwe landelijke formule.

De organisaties brengen de uitgeefactiviteit onder bij LTO Bedrijven, waar de samengevoegde redactie de vernieuwde bladformule van het ledenblad inhoud geeft.

De vernieuwde Nieuwe Oogst wordt een robuuste weekkrant van 48 pagina’s. Een complete krant met agrarisch nieuws, vak- en sectornieuws en verenigingsnieuws op herkenbare plekken in de krant.

Drie edities

De drie organisaties geven daarmee uitvoering aan hun plannen om samen op te trekken in het belang van hun leden. Nieuwe Oogst verschijnt in drie edities: Noord, Midden en Zuid. Elke editie heeft eigen regionaal agrarisch nieuws en verenigingsinformatie.

Het plan voor het vormen van de nieuwe Nieuwe Oogst-organisatie is op dit moment een voorgenomen besluit en ligt ter advisering voor bij de medezeggenschap.

Actualiteit

Lezers waarderen Nieuwe Oogst vanwege de actualiteit en doeltreffendheid in de informatievoorziening over onderwerpen die de bedrijfsvoering en bedrijfsontwikkeling raken.

Leden-ondernemers vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in markt en maatschappij en van de vak- en sectorinformatie. Dat is onmisbaar voor het blijven aanpassen van het bedrijf op de toekomst.

Volledig en betrouwbaar

Nieuwe Oogst sluit aan op die behoefte en heeft als kenmerken: volledig, betrouwbaar en van goede kwaliteit. Het ledenblad is tevens het vaste wekelijkse contact tussen organisatie en lid.

Deze stap van de ZLTO, LLTB en LTO Noord biedt perspectief voor de middellange termijn om de huidige marktpositie van het blad te versterken. Met een totaaloplage van ruim 42.000 is Nieuwe Oogst de grootste agrarische titel in Nederland.

In de Nieuwe Oogst-editie van zaterdag 5 oktober 2013 lichten de directeuren van de drie organisaties hun plannen nader toe.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  18° / 8°
  20 %
 • Zondag
  19° / 10°
  40 %
 • Maandag
  16° / 12°
  70 %
Meer weer