Commissie MFL zoekt bestuurder

Tjerk Doornenbal uit Broek in Waterland stopt 1 september als portefeuillehouder plattelandsrecreatie van LTO Noord-commissie Multifunctionele Landbouw (MFL). Dit betekent dat er een verkiezingsprocedure voor een nieuwe bestuurder komt.

Van de bestuurder wordt verwacht dat hij of zij meewerkt aan het versterken van het agrotoerisme binnen het plattelandstoerisme. De bestuurder behartigt de belangen van leden in diverse samenwerkingsverbanden, werkt aan voldoende ruimte voor de ondernemer in wet- en regelgeving, is contactpersoon voor leden over recreatie en toerisme en levert een bijdrage aan landelijke activiteiten over plattelands-toerisme, binnen de afspraken die hierover worden gemaakt in de landelijke vakgroep.
Meer informatie is te lezen in de profielschets op www.ltonoord.nl/sector/multifunctionelelandbouw. De profielschets is ook aan te vragen bij de secretaris Anneke van Dijk via avdijk@ltonoord.nl of (06) 11365628.
Leden kunnen zich tot 12 juli schriftelijk kandidaat stellen voor deze functie. Zij kunnen een brief met cv sturen naar LTO Noord, t.a.v. A. van Dijk, Postbus 240, 8000 AE in Zwolle of naar avdijk@ltonoord.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer