Nieuwe techniek bij sensoren van Dacom

Orange Business Services levert M2M-connectiviteitsdiensten aan Dacom. De techniek helpt Dacom om de inzet van sensoren in de landbouw te vergroten.

Nieuwe+techniek+bij+sensoren+van+Dacom
© eigen foto Dacom

Dacom ontwikkelt en levert ICT- en sensoroplossingen aan akkerbouwbedrijven over de hele wereld, die zorgen voor optimalisatie van het rendement.

Infrastructuur

De M2M-diensten van Orange Business Services zorgt ervoor dat Dacom in staat is om tienduizenden aangesloten apparaten van klanten in meer dan dertig landen wereldwijd te verbinden.

De infrastructuur van Orange Business Services verzamelt de informatie van Dacom’s aangesloten apparaten en sluist die door, inclusief sensoren als weerstations en bodemvochtsensoren.

Bijsturen

Door sensortechnologie met kennis van het internet en de wetenschap te combineren, kunnen telers hun productieproces voortdurend controleren en gedurende het groeiseizoen bijsturen.

Ze kunnen informatie over de gewassen op eenvoudige wijze delen met partners. De agribusiness kan doorlopend anticiperen op de levering van grondstoffen en voor optimalisatie zorgen door veldgegevens te raadplegen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  2° / -1°
  5 %
 • Maandag
  4° / 2°
  20 %
 • Dinsdag
  5° / 3°
  5 %
Meer weer