Twaalf+makelaars+LTO+Vastgoed+starten+door
© LTO Vastgoed

Twaalf makelaars LTO Vastgoed starten door

Na het faillissement van LTO Vastgoed BV in december maakt een aantal makelaars een doorstart. Twaalf makelaars van LTO Vastgoed BV nemen een groot deel van de portefeuille van LTO Vastgoed over en beginnen voor zichzelf.

Direct na het faillissement zijn de gesprekken met de makelaars van LTO Vastgoed BV over een eventuele doorstart gevoerd.

De portefeuille van LTO Vastgoed BV bleek gewild te zijn bij andere marktpartijen, maar van een verkoop aan een derde is het uiteindelijk niet gekomen.

'Ja, er waren veel geïnteresseerde partijen', geeft curator Dignus Meulenberg van Benthem Gratama in Zwolle aan. 'Een doorstart met oud-medewerkers had echter de voorkeur en bleek nu met hulp van LTO Noord haalbaar.'

LTO Noord Holding

Om de juiste condities voor overname voor de makelaars te creëren, heeft LTO Noord Holding BV ondersteund in de koop om continuïteit te geven aan bestaande opdrachten van leden/klanten.

Na de doorstart zetten de makelaars de bedrijfsactiviteiten van LTO Vastgoed BV in hun eigen ondernemingen en onder eigen naam voort. LTO Noord stopt, zoals eerder al is gecommuniceerd, met het aanbieden van vastgoedactiviteiten aan leden en derden.

Mooie ontwikkeling

'Het is een mooie ontwikkeling dat de medewerkers van LTO Vastgoed BV verder kunnen gaan met de werkzaamheden waar ze in de afgelopen jaren zoveel kennis en expertise opdeden', geeft directeur Roland Kip van LTO Noord aan.

'Voor de vereniging is het passend dat we daarin een bijdrage hebben geleverd. Het is in het belang van de medewerkers, maar ook in het belang van de klanten van LTO Vastgoed BV, dat er een doorstart is.'

Weer

 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
 • Maandag
  6° / 4°
  70 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  70 %
Meer weer