Koekoek kavelruilcoördinator Midden-Delfland

Ienze Koekkoek is in Midden-Delfland aangesteld als kavelruilcoördinator in het kader van het IODS-project Grondinstrument (aanleg A4).

Koekoek+kavelruilco%C3%B6rdinator+Midden%2DDelfland
© Mike Schellart

Koekkoek werkt voor stichting Kavelruil Zuid-Holland. Hij werd onlangs aan de leden van LTO Noord Delflands Groen voorgesteld.

Koekoek start binnenkort met een kennismakingsronde bij gemeente Midden-Delfland, de omliggende gemeenten en andere partijen. Dat zijn onder meer de agrarische natuurvereniging Vockestaert en het hoogheemraadschap van Delfland.

Daarna wordt een inventarisatie gemaakt van de voor kavelruil beschikbare grond. Ook BBL grond zou hierbij moeten worden betrokken.

IODS

De Integrale Ontwikkeling tussen Delft en Schiedam (IODS) bestaat uit een project en fonds om naast de aanleg van de A4 het landschap te versterken. De convenantpartners LTO Noord en gemeente Midden-Delfland hebben hiervoor een programma opgesteld.

Kavelruil maakt deel uit van dit programma. Eerder bleek uit onderzoek van stichting Kavelruil Zuid-Holland dat Midden-Delfland behoort tot de zes kansrijke gebieden die voor in Zuid-Holland voor kavelruil in aanmerking komen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer