Werkgroep+content%2C+meer+kwaliteit+Expo+TCO
© Willem Dijkema

Werkgroep content, meer kwaliteit Expo TCO

De werkgroep van Expo TCO kijkt terug op een geslaagde tweede editie van de beurs. Ten opzichte van vorig jaar heeft Expo TCO aan kwaliteit gewonnen. Zowel de beurs zelf als het bezoek was dit jaar van hoog niveau.

Hoewel het bezoekersaantal met 2.180 iets lager lag dan vorig jaar, zijn de standhouders tevreden. Uit de enquête, die werkgroep Expo TCO woensdag hield onder alle standhouders, bleek dat de kwaliteit van de bezoekers beter was dan vorig jaar.

Een geluid dat ook al op de beursvloer werd vernomen. Van de standhouders zegt 17 procen orders te hebben geboekt, 84 procent heeft nieuwe contacten opgedaan en maar liefst 90 procent heeft aan relatiebeheer gewerkt.

Daarnaast geeft 70 procent van de standhouders aan volgend jaar weer deel te nemen aan de beurs.

Internationaal

De buitenlandse bezoekers waren goed vertegenwoordigd. Het aantal Duitse bezoekers bleef wel iets achter in vergelijking met vorig jaar. Een echte verklaring hiervoor heeft de werkgroep niet.

Aan de uitnodiging om in het sortimentsbos een boom te komen uittekenen, gaven twaalf gemeenten gehoor. De uitgezochte bomen worden binnenkort in de betreffende gemeenten geplant.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  5° / 0°
  50 %
 • Maandag
  5° / 2°
  50 %
 • Dinsdag
  7° / 2°
  70 %
Meer weer