Deutz%2DFahr+breidt+6%2Dserie+naar+beneden+uit
© eigen foto Deutz-Fahr

Deutz-Fahr breidt 6-serie naar beneden uit

Deutz-Fahr breidt de 6-serie verder naar beneden uit met drie nieuwe modellen. Deze zijn nu ook in de 120 tot 140 pk-klasse verkrijgbaar met zowel de TTV-transmissie als met een nieuwe powershifttransmissie.

De nieuwe modellen - 6120.4, 6130.4 en 6140.4 - van Deutz-Fahr vullen het segment tussen de 5-serie en de grotere 6-serie modellen. Het betreft trekkers met een hoge flexibiliteit en manoeuvreerbaarheid.

Uitgerust met de nieuwe Deutz-motoren voldoen de trekkers aan de Tier 4i norm. De SCR-techniek zorgt voor een hoog rendement.

Cabine

De TTV-versie staat voor comfort en een eenvoudige handling dankzij de MaxiVision-cabine. Deutz-Fahr is daarmee de enige fabrikant die de gelijke cabine aanbiedt voor trekkers in een range van 120 tot 260 pk.

De trekkers uitgerust met een powershifttransmissie zijn met de S-Klasse2-cabine uitgerust, die leverbaar is in een P- en een Basic-variant.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  10° / 2°
  10 %
Meer weer