Deutz-Fahr 7-serie: kracht en I-Pad

Deutz-Fahr heeft met de nieuwe 7-serie 3 typen trekkers met 224 tot 263 pk. De trekkers combineren kracht met een efficiënt gebruik van dieselolie. In de nieuwe cabine valt vooral de iMonitor-2 met 12 inch touchscreen scherm op.

Deutz%2DFahr+7%2Dserie%3A+kracht+en+I%2DPad
© nieuwe oogst

Deutz-Fahr presenteerde begin deze week in Berlijn de nieuwe 7-serie. 'Dit is een belangrijke stap om als Deutz-Fahr bij de grote trekkerfabrikanten te horen', zegt Josef Reiter van Deutz-Fahr.

Drie typen

Van de 7-serie bestaan 3 typen: 7210 TTV, 7230 TTV en 7250 TTV. Het vermogen van deze trekkers bij een nominaal toerental is respectievelijk 186, 204 en 237 pk. De kracht komt uit een 6-cilinder Deutz-motor met een inhoud van ruim 6 liter.

Wat vooral opvalt aan de 7-serie is het nieuwe Italiaanse Giugiaro design. Belangrijk voor het nieuwe aanzien zijn de motorkap, de spatborden met led-verlichting en de Maxi Vision cabine.

Touchscreen scherm

In de nieuwe Maxi Vision-cabine heeft Deutz-Fahr veel nieuwe zaken samengebracht: een bestuurdersstoel met actieve vering, ruime stoel voor de bijrijder, een duidelijk dashboard en een soort commandocentrum als rechter armleuning.

Alle trekker functies zijn te controleren op een 12 inch touchscreen scherm. Al naar gelang de behoefte is het scherm te splitsen in 2 tot 4 deelschermen. De deelschermen zijn te verslepen, zoals bij een I-Pad.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 8°
  0 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  0 %
 • Zondag
  21° / 9°
  0 %
Meer weer