Plantion+genomineerd+voor+werkgeversprijs
© Willem Dijkema

Plantion genomineerd voor werkgeversprijs

Bloemenveiling Plantion uit Ede is genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2013, in de categorie ondernemingen met minder dan duizend medewerkers. De verkiezing is een jaarlijks initiatief van Effectory en Intermediair.

Effectory en Intermediar onderzochten 316 organisaties. Daarvan hebben zij honderd bedrijven een nominatie gegeven: vijftig in de categorie tot duizend medewerkers en vijftig in de categorie daarboven.

Het onderzoek richt zich op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Op 8 oktober wordt bekendgemaakt welke bedrijven zich Beste Werkgever van Nederland mogen noemen.

Erkenning

Plantion beschouwt de nominatie als een aanmoediging en een erkenning van haar P&O-beleid. Dat beleid is sterk gericht op betrokkenheid. Het ziekteverzuim is hierdoor in 2012 van 4,7 naar 2,7 procent gedaald.

De marktplaats beschikt over 155 banen (fte). Bij de afdeling distributie en logistiek werken 140 medewerkers (deels parttime).

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  10° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer