Website Plantion nu ook Duitstalig

Om haar ambitie als moderne, complete en inspirerende marktplaats voor bloemen en planten te ondersteunen, heeft Plantion haar website, www.plantion.nl, speciaal voor kwekers en sierteeltdetaillisten in Duitsland ook in de Duitse taal beschikbaar gemaakt.

Website+Plantion+nu+ook+Duitstalig
© Willem Dijkema

De website van Plantion is een informatief en interactief platform voor kopers, kwekers, medewerkers en overige geïnteresseerden. De website bevat onder meer een video-impressie van Plantion en een driedimensionale animatie van het marktplaatsgebouw in Ede.
De website is ook voorbereid op uitbreidingen. Een voorbeeld daarvan is de functie Mijn Plantion, een toekomstig portal voor kwekers en kopers. Relaties van Plantion krijgen dan met een inlogcode toegang tot onder andere financiële en bedrijfsgegevens en over de geleverde diensten. Ook zal er een interactieve pagina beschikbaar zijn waar relevante informatie gepersonaliseerd wordt aangeboden.

De Duitstalige website bevat alle algemene informatie over Plantion maar biedt ook actuele nieuwsberichten, elke maandag een nieuwsbrief specifiek voor Duitse klanten en een Twitterstream (@PlantionDe).

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer