Vernevelaars in schap houden groenten vers

Het Franse bedrijf Areco presenteert op de Fruit Logistica in Berlijn vernevelaars voor het vers houden van groeten en fruit in winkelschappen. Via een gepatenteerd systeem wordt een fijne mist over de verse producten verspreid.

Vernevelaars+in+schap+houden+groenten+vers
© Areco

Volgens vertegenwoordiger Armand Menargues van Areco blijven producten daardoor verser en zien ze er langer aantrekkelijk uit in het winkelschap. 'De natuurlijke kleuren komen beter naar voren', beweert hij.

Het nevelsysteem zou ook werken in vitrines met kaas of vlees.

Camera's

Areco toont op de beurs in Berlijn tevens een systeem met camera's boven de schappen die zien wat een klant pakt. Deze gegevens seint de camera door naar een computer. Die geeft vervolgens een beeld van het product weer op het beeldscherm boven het winkelschap.

'De winkelier hoeft niet meer te werken met verschillende kaarten boven de producten. Hij kan alles in de computer invoeren en desgewenst aanpassen', legt Menargues uit.

Volgens de vertegenwoordiger is het zo goed mogelijk om consumenten te informeren over een product. 'Over de prijs, de bereidingswijze en eventueel ook wie het heeft geproduceerd.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer