Nederlandse nominaties op Fruit Logistica

Drie van de tien genomineerden voor de Fruit Logtistica Innovation Award 2013 komen uit Nederland. Het zijn Staay Food Group in Barendrecht, Abrocad Technoworks in Nijnsel en Banken Champignons in Wijchen.

Nederlandse+nominaties+op+Fruit+Logistica
© Willem Dijkema

City Farming van Staay Food Group is een concept om waar dan ook groente te kunnen produceren. Het concept maakt gebruik van speciaal ontwikkelde geconditioneerde ruimten met led-verlichting.

Abracad Technoworks heeft een nieuwe machine ontwikkeld om automatische kleine zakjes met groente in dozen te pakken. Niet alleen gaat het inpakken met hoge snelheid, de machine telt ook ieder zakje.

Champignons

Banken Champignons heeft vier nieuwe concepten en verpakt nu meerdere soorten champignons in één verpakking. De naam is ' Musrooms to combine'. Champignons om te combineren zijn bijvoorbeeld geschikt om in de soep te doen, te verwerken met vlees, in de wok of de gebruiken in combinatie met pasta.

De winnaar van de Fruit Logistica Innovation Award 2013 wordt vrijdag bekendgemaakt op de laatste dag van de driedaagse internationale beurs in Berlijn.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer