Pitloze+Angello+vruchtbaarst+op+Fruit+Logistica
© Syngenta

Pitloze Angello vruchtbaarst op Fruit Logistica

'Angello', de zoete en pitloze babyprika van Syngenta heeft vanmiddag op de Fruit Logistica 2012 de Innovation Award gewonnen. Eervol tweede werd de interactieve website Lovemysalad van Rijk Zwaan.

Het publiek koos tijdens de beurs Angello voor de beste innovatie. Deze nieuwe rode en pitloze babypaprika heeft een frisse, zoete en knapperige smaak.

De minipaprika is ontwikkeld door Syngenta. www.thegreenery.com/data/news/diverse-speciale-peper--en-paprikasoorten-verkrijgbaarThe Greenery is de exclusieve verkooppartner van de Angello. De samenwerking van beide partijen bleek op de Fruit Logistica 2012 in Berlijn vruchtbaar.

Lovemysalad

Op www.lovemysalad.comLovemysalad komen consumenten en professionals samen om elkaar te inspireren met hun passie voor groenten. Rijk Zwaan heeft dit platform geïnitieerd om bij te dragen aan een verhoging van de wereldwijde groenteconsumptie. Op de Fruit Logistica presenteerde het bedrijf dit concept voor het eerst grootschalig aan business partners.

Weer

 • Woensdag
  17° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer