Regio smaakprijs voor paprikakaviaar

De kaviaar van zoete puntpaprika’s van telersvereniging SweetPoint uit Honselersdijk won gisteren de regioprijs tijdens de finale van Smaakvol 2012.

De jury roemde de 'hele goede smaak' van de kaviaar, gemaakt van zoete puntpaprika's. Telersvereniging Sweetpoint liet door een fooddesigner van de onverkoopbare paprika's kaviaar maken.

Het culinaire hoogstandje is gemaakt uit het paprikasap en chiazaad, dat de vorm van geleiballetjes heeft.

Volgens de jury levert de combinatie van de siroop uit de puntpaprika met de chiazaadjes een ware smaaksensatie op. De kaviaar is onderscheidend door zijn smaak en vormgeving.

Paling

De hoofdprijs ging naar de vegetarische gerookte palingsalade van de Vegetarische Slager uit Den Haag.

De wedstrijd om de beste smaak van Nederland werd voor de vijfde keer georganiseerd door Syntens Innovatiecentrum. De finale vond plaats in Baarn.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer