Campina steunt 3FM Serious Request

Campina is dit jaar partner van het Rode Kruis en 3FM Serious Request. Door de verkoop van speciale actieverpakkingen worden aanstaande moeders in Afrika ondersteund en babysterfte teruggedrongen.

Met iedere 1000 liter die wordt verkocht, helpt het Rode Kruis één moeder, geeft Campina aan. Hoeveel liters er zijn verkocht, is te volgen via deze link.

Deze moeders krijgen onder meer zorg en begeleiding van het Rode Kruis tijdens de zwangerschap en bevalling. Daarbij hoort ook advies over gezonde voeding, essentieel voor vergroten van de overlevingskansen van baby's.

Naast Campina doen ook Optimel, Vifit, Boerenland, Yomild en GoedeMorgen! van maandag 3 tot en met maandag 24 december aan de inzameling mee. De 68 actieverpakkingen zijn duidelijk te herkennen aan het speciale 3FM Serious Request-logo.

Special Edition

Tijdens de actieweken verkopen supermarktketens Deen, Hoogvliet, Emté, Vomar en Plus Special Edition pakken halfvolle melk. Verder kunnen bij Deen, Hoogvliet en Emté Campina-doppen van alle actieverpakkingen worden ingeleverd.

Voor elke 20 ingeleverde doppen doneren ieder van deze drie winkelformules € 1,50 extra aan 3FM Serious Request. Plus en Vomar doneren de waarde van statiegeldbonnen aan het goede doel. Inleveren daarvan kan bij de speciaal daarvoor bestemde statiegeldzuilen.

Glazen Huis

Speciaal voor Campina en 3FM Serious Request toveren Dirk, Bas & Digros hun eigen zuivelkoelingen om tot een echt Glazen Huis. Klanten kunnen daar bij wijze van zelf ervaren wat de DJ’s meemaken tijdens hun uitzending.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer