Inspiratie opdoen bij Wagemaker Flowers

Agrarische ondernemers die praktische tips willen om hun energierekening te verlagen of erover denken zelf duurzame energie op te wekken kunnen op 16 november inspiratie opdoen bij Wagemaker Flowers in Hoog-Karspel.

Inspiratie+opdoen+bij+Wagemaker+Flowers
© Jos Thelosen

De rondleiding en presentatie vinden plaats in kader van de AgroEnergiek-weken. Bezoekers kunnen zien hoe het bedrijf veel energie bespaart tijdens de bewaring. Ook maakt het bedrijf slim gebruik van duurzame energie via zonnepanelen en zogenaamde ‘energiepalen’. Deze innovatieve warmtekoude-installatie is indrukwekkend.

Energiebesparing

PPO geeft uitleg over de nieuwste kennis over energiebesparing bij het bewaren van agrarische producten zoals bloembollen, fruit, plantgoed uit de boomkwekerij en akkerbouwproducten.

De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Wagemakers Flowers, een teelt- en broeibedrijf voor irissen en tulpen, is te vinden aan de Houterweg 1 in Hoogkarspel.

AgroEnergiek

AgroEnergiek is een landelijk project dat vanaf half november agrarische ondernemers onafhankelijke informatie biedt over energie en klimaat. Het project is een samenwerking tussen Projecten LTO Noord, ZLTO, Arvalis, CLM, Wageningen UR, Accres en NAJK, en wordt uitgevoerd in opdracht van/of gefinancierd door het ministerie van EL&I.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer