100 nieuwe leden LTO Noord Salland

LTO Noord-afdeling Salland heeft haar 100ste nieuwe lid binnengehaald. Bijna een jaar geleden begon de afdeling een ledenwerfactie met als motto: samen sterker.

De nieuwe leden zijn over alle sectoren verdeeld. LTO Noord-afdeling Salland is daar erg blij mee. Zij denkt dat het werk van de belangenbehartiger aansluit bij een behoefte die leeft bij individuele boeren.

LTO Noord-afdeling Salland is het gezicht van de agrarische sector in Salland en zet zich in voor de belangen van een divers samengestelde sector. Om die rol goed te kunnen blijven vervullen, is het belangrijk dat zo veel mogelijk agrariërs lid zijn, stelt de afdeling.

'Veel mensen zien het belang van LTO Noord in en begrijpen dat het belangrijk is om verenigd te zijn. Bovendien hebben velen er problemen mee om mee te liften met de succes van LTO Noord zonder zelf lid te zijn', aldus voorzitter Gerrit Tuten.

De groep potentiële leden kreeg gedurende een paar maanden de nieuwsbrief van LTO Noord-afdeling Salland en Nieuwe Oogst.

Bedrijfsopvolgers

Eind 2011 werd de speciale campagne voor het lidmaatschap van jonge nieuwe leden positief afgerond met 47 nieuwe leden. Deze campagne voor bedrijfsopvolgers van de huidige leden is daarna verbreed naar de hele agrarische sector in Salland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer