Niet of later in de bus?

Geen Nieuwe Oogst of te laat ontvangen? Alle edities van de krant en vakkaternen Gewas en Veehouderij zijn iedere zaterdag direct na publicatie ook te lezen via NieuweOogst.nu.

Niet+of+later+in+de+bus%3F
© nieuwe oogst

Door op www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_EPAPER De Krant Digitaal te klikken komt de E-Paper, de elektronische versie van de krant, te voorschijn. Daar kunnen leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB bladeren in alle 4 regionale edities van Nieuwe Oogst en de 2 vakkaternen.

Terugblikken kan ook in deze digitale versie van Nieuwe Oogst. Dit kan tot 1 januari 2009. Om de kranten en vakkaternen te bekijken, moet er ingelogd worden.

Inloggen

De inlogprocedure voor LTO Noord-leden is aangepast, omdat de digitale herkenning niet meer met de Z-login werkt. Maak hier je nieuwe www.ltonoord.nl/user/register login aan.

Om een nieuwe account aan te maken is het lidmaatschapsnummer nodig. Dat nummer is te vinden in de correspondentie van LTO Noord, zoals het adreslabel van Nieuwe Oogst.

ZLTO-leden

Na het klikken op het inlogvenster moeten bezoekers nu kiezen om als LTO Noord-lid, ZLTO-lid of anders in te loggen. Voor ZLTO-leden en overige bezoekers is de procedure verder niet veranderd.

Leden van LLTB kunnen de e-paper lezen via de site van de www.lltb.nlLLTB.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer