Rabo-onderzoek naar vitaliteit Groene Hart

De 6 Rabobanken in Het Groene Hart zijn samen met de Kamer van Koophandel een onderzoek gestart naar de vitaliteit van het Groene Hart.

Met dit onderzoek willen de banken een bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling van het gebied, met behoud van haar groene en blauwe waarden. De eindresultaten worden begin oktober dit jaar gepresenteerd onder de titel 'Kracht van het Groene Hart'.

'Bij een sterk en vitaal Groene Hart is iedereen gebaat; inwoners, overheid, bedrijfsleven en bezoekers', vertelt Heidi van Woudenberg, directievoorzitter Rabobank Rijnstreek.

Bestaande initiatieven

'Als lokaal actieve en betrokken bank spelen we hier graag een rol in. Met dit onderzoek streven we naar een zo concreet mogelijk eindresultaat dat een aanvulling vormt op bestaande initiatieven', geeft Van Woudenberg aan.

Naast een analyse van het Groene Hart, leggen de 6 Rabobanken tijdens het www.rabobank.nl/bedrijven/lokalebanken/rijnstreek/nieuws/items/onderzoek_naar_vitaliteit_groene_hart_van_startonderzoek zoveel mogelijk de verbinding met beleidsmakers, ondernemers en andere stakeholders.

Gemeenten

Deelnemende gemeenten zijn: Nieuwkoop, De Ronde Venen, Woerden, Kaag en Braassem, Waddinxveen, Gouda, Bodegraven-Reeuwijk. Toekomstige fusiegemeente Boskoop, Rijnwoude en Alphen aan de Rijn worden vertegenwoordigd door gemeente Alphen aan den Rijn.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer