Oranje framboos voor voetbalfan

The Greenery Zachtfruit presenteert een oranje framboos. De vrucht heeft de smaak van een rode framboos, maar is oranje van kleur.

Oranje+framboos+voor+voetbalfan
© The Greenery

Deze nieuwe framboos is het resultaat van het veredelingsprogramma van Greenery partner Plant Sciences Inc. uit Californië. The Greenery heeft een samenwerkingsverband met Plant Science Inc. voor de verbetering van zachtfruitrassen op smaak en kwaliteit.

Productmanager Zachtfruit Gerard van Loon heeft vertrouwen in de commerciële potentie van het nieuwe oranje fruit. De frambozen passen volledig in de oranje sfeer die tijdens de komende sportzomer in Nederland haar hoogtepunt kent met het EK voetbal.

Kleine schaal

Momenteel worden de oranje frambozen door familie Pertijs op zeer kleine schaal geteeld voor The Greenrey. Tijdens het WK voetbal in 2014 verwacht The Greenery voldoende oranje frambozen beschikbaar te hebben om oranjefans kennis te laten maken met deze vrucht.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  3° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  6° / 1°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 0°
  20 %
Meer weer