10 Vechtdal-boeren in Boer zoekt Vrouw LIVE

Aan de lokale versie van Boer zoekt Vrouw in Vilsteren doen zaterdag 10 boeren uit het Vechtdal mee. Zij presenteren zich op een podium tijdens het familie-evenement Boer zoekt Vrouw LIVE dat wordt gehouden op Landgoed Vilsteren.

Na de presentatie van de boeren kunnen aansluitend de aanwezige vrijgezellen op het evenement een foto en een leuke boodschap voor een van de Vechtdal-boeren opnemen.

Diezelfde dag nog maken de deelnemende boeren kennis met de kandidaten die zich aanmelden en krijgen zij de tijd de kandidaten beter te leren kennen.

Goede boerenleven

Evenement www.boerzoektvrouwlive.nlBoer zoekt Vrouw LIVE is een evenement voor het hele gezin dat wordt georganiseerd door de KRO. Op Landgoed Vilsteren zijn op 19 mei van 11 tot 21.30 uur bezoekers welkom voor een dag die volgens de KRO 'alles over het goede boerenleven' biedt.

Met 2 melkveebedrijven die open dag houden, een kalverkeuring, een streekproductenmarkt, boerenkermis, zweefmolen, poffertjes- en appeltaartwagen, artiesten en een doolhof van stropakken hoopt de KRO op veel bezoekers van alle leeftijden.

LTO Noord

LTO Noord-afdelingen Ommen, Hardenberg en Dalfsen zijn nauw betrokken bij het evenement Boer zoekt Vrouw LIVE.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer