Veehouderij op dierevenement

Landbouwhuisdieren tref je voor het eerst aan naast wilde dieren in het Safaripark Beekse Bergen en huisdieren tijdens het Animal Event. De zesde editie vindt volgende week plaats op het Event Center in Hilvarenbeek.

Veehouderij+op+dierevenement
©

De landbouwhuisdieren, de dierhouders en de dierlijke producten staan centraal tijdens www.animalevent.nlevenement. Op 4, 5 en 6 mei vindt deze plaats.

Op de eerste dag (vrijdag 4 mei) van het Animal Event vindt het het seminar 'Dier en Landbouw' plaats. Het thema is ‘Hoe het ook anders kan’. Dit is een initiatief van Hogeschool HAS Den Bosch.

Dat seminar is opgezet voor producenten, pers, docenten uit het Groene Onderwijs, studenten en bestuurders en begint om 13.30 uur.

Dier en ethiek

Professor Elsbeth Stassen van Wageningen Universiteit spreekt over Dier en ethiek. Varkenshouders Steef en Ton Uijttewaal lichten via een film hun toekomstplannen uit.

Na reacties door panelleden uit de veehouderij, de politiek, de retail en het onderwijs, volgt een discussie onder leiding van Han Swinkels, lector van HAS Den Bosch.

Aanmelden

Aanmelden of vragen stellen kan via mail: dierenlandbouw@hasdb.nl.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer