Ondernemer centraal op ZLTO.nl

Algemeen directeur van ZLTO Elies Lemkes-Straver heeft vanmiddag officieel de geheel vernieuwde website ZLTO.nl gelanceerd. De belangrijkste verandering is dat niet langer de organisatie, maar de vragen van ondernemers leidend zijn.

Ondernemer+centraal+op+ZLTO%2Enl
© ZLTO

Op dit moment telt de www.zlto.nlwebsite zo’n 35 ondernemersvragen, een aantal dat de komende tijd zal groeien. Een onderwerp als 'www.zlto.nl/onderwerpen/55/Het-melkquotum-loopt-af-in-2015melkquotum' focust zich bijvoorbeeld op 1 sector, terwijl 'www.zlto.nl/onderwerpen/14/Hoe-verbeteren-we-ons-imago-het imago van de sector' een veel bredere doelgroep heeft.

Per onderwerp is gekozen voor een stapsgewijze benadering. In veel gevallen biedt ZLTO de ondernemers praktische tips, checklists of een stappenplan. En omdat een filmpje soms meer zegt dan 1000 woorden, verwijst de site regelmatig naar bijvoorbeeld www.youtube.com/zltotvYoutube.

Ondernemersverhalen

Verder delen tientallen boeren en tuinders hun ervaringen met de specifieke onderwerpen op de site. Volgens ZLTO is de ervaring dat ondernemers vaak geïnteresseerd zijn in de handel en wandel van hun collega’s.

Verder is de nieuwe site voorzien van blogs en biedt hij uitgebreide mogelijkheden om in contact te komen met medewerkers en bestuurders van ZLTO.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer