Heuver genomineerd voor landelijke prijs

Heuver Bandengroothandel in Hardenberg is genomineerd voor de Succes Award 2012. Het is een mede door de Kamer van Koophandel opgezette nieuwe nationale prijs.

Heuver is gekozen om mee te dingen naar de titel Meest Succesvolle Onderneming 2012, aangezien het volgens de nominatiecommissie voldoet aan de selectiecriteria winst, expertise, continuïteit en strategische visie.

'Verrassend', zegt directeur Bertus Heuver van de gelijknamige groothandel. 'Wij waren helemaal niet met een dergelijke verkiezing bezig. Ineens kregen we te horen dat we via een voorselectie door de Kamer van Koophandel in onze branche waren voorgedragen.'

Gevleid

Er dingen meer dan 200 bedrijven uit diverse branches mee naar de Succes Award 2012. 'In die strijd willen wij ons wel mengen. En natuurlijk zijn we gevleid. Kijk alleen maar naar de selectiecriteria die aan onze nominatie ten grondslag liggen', zegt Heuver.

In het kader van de Succes Award 2012 komt er een tv-uitzending over Heuver. Deze is op zondag 4 maart om 12.50 uur in het programma Succesfactor op RTL7.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer