Erik Hulzebosch onder de boeren (video)

Oud-marathonschaatser Erik Hulzebosch bezoekt in zijn nieuwe programma 'Hulzebosch boert goed' voor RTV Oost Overijsselse boeren en tuinders.

In de eerste aflevering, die gisteren werd uitgezonden, bezocht Hulzebosch de Juliushoeve van familie Palland in Kamperveen. De presentator liep een dag mee tussen de geiten.

De dag begint er vroeg: om 5.30 uur worden de 1000 geiten voor de eerste keer gemolken. Hulzebosch wordt meteen aan het werk gezet, want de beesten zijn nog niet gewend aan de nieuwe melkrobot. Ook moet er worden schoongemaakt en gevoerd.

Koffie met boterham

Tussendoor is het tijd voor een kop koffie met een boterham. Aan tafel spreekt hij met de zoon en dochter die allebei in het bedrijf zijn gestapt.

<object data="data:application/x-silverlight," type="application/x-silverlight-2" width="419" height="252"><param name="source" value="http://www.rtvoost.nl/player/RTVOostPlayer.xap"/><param name="background" value="white" /><param name="enableHtmlAccess" value="true" /><param name="minRuntimeVersion" value="3.0.40818.0" /><param name="autoUpgrade" value="true" /><param name="InitParams" value="source=http://www.rtvoost.nl/media/sl.aspx?type=uitzending&id=238714" /><a href="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=149156&v=3.0.40818.0" style="text-decoration: none;"><img src="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=108181" alt="Get Microsoft Silverlight" style="border-style: none" /></a></object>

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer