47 nieuwe leden voor LTO Noord Salland

LTO Noord-afdeling Salland heeft 47 nieuwe leden. Het gaat om jonge ondernemers.

Het lidmaatschap volgt na een 2-jarig traject, waarin de bedrijfsopvolgers een eigen programma hebben gevolgd. Daarnaast loopt de ledenwerfactie onder boeren met wie op dit moment geen enkele relatie bestaat.

Aspirant-lidmaatschap

LTO Noord-afdeling Salland vroeg haar leden 2 jaar geleden of er een opvolger in beeld was en of diegene al lid was van LTO Noord. Dat laatste bleek bij veel bedrijven niet het geval. Het lidmaatschap wordt tegenwoordig niet meer automatisch overgedragen en daarom heeft het afdelingsbestuur een speciale actie op touw gezet.

Een groep van 48 opvolgers in de leeftijd van 18 tot 35 jaar kreeg het aspirant-lidmaatschap aangeboden. Tijdens een 2-jarig traject werden speciale activiteiten en bedrijfsbezoeken voor hen georganiseerd. Afgelopen weken is de groep jonge boeren gevraagd om lid te worden van LTO Noord-afdeling Salland. Maar liefst 47 van hen heeft daar positief op geantwoord.

Ledenwerfactie

Terwijl de campagne met de jongeren liep, is ook een ledenwerfactie gestart. Potentiële leden krijgen tijdelijk de nieuwsbrief van LTO Noord-afdeling Salland en Nieuwe Oogst. Binnenkort krijgen ze een telefoontje met de vraag of ze lid willen worden.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer