Landbouwroutes Flevoland op schop

De routes voor landbouwverkeer in Zuidelijk-Flevoland worden veiliger. Om landbouwkavels in dat gebied beter te ontsluiten, investeert provincie Flevoland € 4.850.000.

Landbouwroutes+Flevoland+op+schop
© Nieuwe Oogst

Landbouwverkeer ondervindt steeds meer hinder van drukte op de wegen, die wordt veroorzaakt door de groei van Almere en Zeewolde. Aan de noordzijde van de Gooiseweg wordt daarom een parallelweg aangelegd. Deze weg trekt de provincie door tot naar de Bloesemlaan.

Verder wordt de Bosruiterweg verbreed, waardoor een snelle en veilige verbinding voor landbouwverkeer ontstaat. Het gaat om de route tussen de Zuidlob van Zeewolde en de landbouwgebieden aan de noordkant van de Hoge Vaart en landbouwverkeer naar bedrijventerrein het Trekkersveld.

POP2

Het project is mede mogelijk gemaakt door het Europese landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Het Plattelandsontwikkelingsprogramma 2007-2013 (POP2) is een Europees subsidieprogramma dat projecten ondersteunt die leiden tot een mooier, vitaler en leefbaarder platteland.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 11°
  20 %
 • Maandag
  20° / 11°
  45 %
 • Dinsdag
  23° / 11°
  20 %
Meer weer