POAH! MB Trac 1000

Deze week in POAH!: de MB Trac 1000 van de broers Thijs en Andre Knippels uit het Brabantse Elshout. De trekker is gebouwd in 1986, heeft 95 pk en 6.700 draaiuren. 'Het was een dure trekker, een rib uit mijn lijf', vertelt Thijs Knippels.

Wat de trekker precies heeft gekost, willen de broers niet zeggen. 'Maar je kunt er een luxe auto van kopen.' De broers hebben een grote liefde voor MB Trac. 'Het is een machtig mooie trekker met prachtige banden. Het mooiste is het machtige motorgeluid.'
POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wil je ook met je trekker in deze rubriek? Meld je dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  30° / 17°
  40 %
 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer